Topo

Topo Athletic

«Move better. Naturally», sier vi, og i det ligger ideen om løpesko som lar deg løpe slik kroppen din er ment å løpe. Fordi løping skal føles naturlig og enkelt.

Topo ble etablert i 2013 av Tony Post, som har hatt en lidenskap for løping helt siden ungdommen. I 1984 startet han å jobbe i den familiedrevne skobutikken Rockport og i årene som fulgte lærte han enormt om skobransjen. 20 år senere var han med på å skape barfotskoene «Vibram Fivefingers», men forsto at disse ultraminimalistiske løpeskoene slett ikke passet alle. Med mål om å lage verdens beste løpesko for naturlig løping, startet han Topo Athletic.

Topo kombinerer det beste fra to verdener

Med Topo får du komforten, beskyttelsen og dempingen som finnes i tradisjonelle løpesko, samtidig som føttene dine for lov å oppføre seg som om du løp uten. Det er spesielt tre ting som kjennetegner skoene: en romslig tåboks, lav dropp og lette materialer.

Romslig tåboks

Til forskjell fra mange andre løpesko, hvor det ofte er det tatt mer hensyn til design enn funksjon og komfort, har skoene til Topo en romslig tåboks der tærne får plass til å spre seg skikkelig. Det gir komfort, balanse og er mer naturlig for føttene dine